Filme: Logan Lucky – Comedie bună, distribuţie de excepţie

0
Logan Lucky

Logan Lucky: Cursa norocului se anunța a fi un film interesant, așadar am dat o fugă să văd despre ce este vorba. Oare se ridică la nivelul așteptărilor? 

Filmul prezintă povestea unor americani din mediul rural, în particular cei trei frați Logan (Channing Tatum, Adam Driver and Riley Keough) care nu duc o viață chiar simplă, banii fiind o problemă majoră. Dorind o schimbare, aceștia pun la cale un plan periculos pentru a jefui seiful aflat în incinta Charlotte Motor Speedway, în timpul weekendului Coca-Cola 600.

Pentru a duce la capăt planul, ei apelează la un expertul în demolări Joe Bang (Daniel Craig), care din păcate se află în închisoare pentru încă câteva luni. De aici începe cu adevărat acțiunea, evadarea din închisoare a lui Joe și jaful de la CMS, asta fără violența clasică din filmele americane.

Totul este presărat cu glume bune, dar cateodată seci – în special ale lui Daniel Craig, cu muzică foarte bună, iar cel mai important lucru, cu o distribuție de excepție. Steven Soderbergh, regizor cunoscut pentru Ocean’s 11, Magic Mike și nu numai, a revenit pe marile ecrane după o pauză de patru ani și a reușit să adune pentru acest film actori precum Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Riley Keough, Seth MacFarlane, Katie Holmes și Sebastian Stan. Aproape că vrei să vezi filmul numai pentru actori!

Pentru a vedea cum au reușit să ducă planul la capăt și ce s-a întamplat ulterior, vă las să vizionați filmul în cinematografe. Mie nu doar că mi-a plăcut, dar per total mi-a lasat și un feeling aparte, de parca intrasem în lumea lor. Logan Lucky este distribuit în cinematografe de Vertical Entertainment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here