Filme: Molly’s Game – Cu și despre poker

0
Molly's Game

Cei pasionați de poker sau filme biografice au acum un nou titlu bazat pe o poveste reală ce trebuie să-l vadă neapărat: Molly’s Game / Jocuri Secrete.

Filmul are la bază povestea lui Molly Bloom, o fostă schioare olimpică care odată retrasă caută noi locuri de muncă însă ajunge să fie gazda unor renumite jocuri de poker din Hollywood. Aceasta a fost cunoscută și sub numele de prințesa poker-ului datorită jocurilor de poker ilegale cu mize foarte mari, frecventate deasemenea de sportivi de elită, actori sau mafie.

Într-un final Molly (Jessica Chastain) a fost investigată de FBI și arestată în cadrul unui raid sincronizat, rămânând fără bani și fără posibilitate de apărare. Singurul ei aliat a fost avocatul Charlie Jaffey (Idris Elba) care acceptă să o reprezinte fără a fi plătit, aceștia ducând o luptă grea cu FBI-ul și nu numai. Curajul ei și dorința de a păstra reputația a ajutat-o în final, procesul având un verdict favorabil.

Din distribuția filmului fac parte și Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong și Chris O’Dowd, iar regizorul Aaron Sorkin reusește să pună în valoare povestea reală din cartea Molly’s Game lansată chiar de Molly Bloom.

Molly’s Game este un film bun, care deși este destul de lung include scene interesante despre poker și lumea celor care joacă pe mize foarte mari, plus lecția din final: nu totul este să realizezi lucruri, ci să realizezi lucruri de care să fii mândru.

Molly’s Game / Jocuri Secrete este un film distribuit de Vertical Entertainment și va avea premiera în cinematografe pe 5 ianuarie 2018.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here