Pachetele HBO și MAXPAK de la UPC îți aduc HBO GO gratuit

1

Dacă nu ați aflat deja, UPC oferă de luna aceasta HBO GO gratuit pentru orice pachet HBO sau MaxPack activ pe contul vostru de abonat. Era și cazul.

Partea bună este ca această modificare este permanentă, nu o ofertă de sărbători, așa cum se zvonea pe acest tărâm virtual. Conform UPC: “Dorim să te informăm că din luna decembrie beneficiați gratuit de opțiunea HBO GO. Pentru activarea contului HBO GO este necesar să folosiți datele contului dumneavoastra MyUPC. HBO GO gratuit nu are un termen de valabilitate prestabilit. HBO GO gratuit il veți avea pentru totdeauna, atât timp cât păstrați opțiunea HBO sau MAXPAK.”

Așadar clienții UPC cu pachete HBO sau MaxPack se pot bucura de filme și seriale online pe smart TV, laptop, smartphone, după ce se autentifică pe site-ul HBO GO cu contul personal MyUPC, selectând “Utilizator Nou” și apoi “UPC România” din lista. Spor la vizionat Westworld!

1 COMMENT

  1. De un an mă chinui și ma chinuie salariatii upc sa pot accesa my upc. Citisem pe contract (abonament cu internet 500mbs și toate canalele și pachetele chiar și sexy) Pana a citi la d-voastră am reclamat la serviciu clienți upc aproape un an și acest aspect și au taraganat cu răspunsuri aiurea numai concret NU. Între timp am aflat și am descoperit scandând cu ceva mediaboxul internet și aflu ca automat mi s-a făcut de ei wifi free ptr internet. I-am înainte de anul nou 2018/2019 sa îmi trimită parola de acces secretizata normal la upc wifi free și nimic pana astăzi. Va mulțumesc ca v-am descoperit și pentru cele care le știu de la d-voastră și cred ca încă mai existați știrea aceasta fiind din decembrie 2016 Cu stimă Liviu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here