Vodafone România este cea mai rapidă rețea mobilă conform Ookla

0

Înainte să înceapă războiul între care e mai rapidă și care nu, trebuie menționat că acest rezultat reprezintă chiar media testelor efectuate de utilizatorii de telefonie mobilă din România, din ultimele 6 luni, ce au folosit cunoscuta aplicație Speedtest de la Ookla.

Ookla este lider mondial în testarea performanței conexiunilor de internet, cu peste nouă milioane de teste efectuate zilnic, ce oferă totodată cea mai extinsă imagine asupra performanței rețelelor de internet la nivel mondial.

Ca sample au fost folosite peste 500.000 de teste efectuate pe rețeaua LTE, iar rezultatele în cazul Vodafone România sunt cu cel putin 15% mai bune decât în cazul altor furnizori de pe piață. Mai mult, datele colectate de către Ookla arată că rețeaua Supernet 4G+ oferă cele mai mari viteze de download și de upload, dar și cea mai mică latență în transmiterea datelor.

Un test ocazional nu strică să facem, pentru statistici, însă nu strică nici dacă unii operatori ridică limitele de viteză impuse la anumite abonamente. La voi cum se prezintă rețeaua preferată?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here