HyperX Cloud Alpha – Căști de gaming cu tehnologie Dual Chamber

0
HyperX Cloud Alpha

Fiind destinate jucătorilor ocazionali dar și profesioniștilor, Cloud Alpha se bazează pe generațiile anterioare de căști în ceea ce privește confortul, însă vin cu o serie de caracteristici noi. 

HyperX a păstrat ADN-ul căștilor de gaming și au inclus tehnologia Dual Chamber pentru un sunet mai bun cu mai puține distorsiuni. Această tehnologie presupune folosirea a două camere pentru a reda separat frecvențele joase de cele medii și înalte, difuzoarele integrate fiind de 50mm cu magneți neodimiu. Rezultatul este un sunet dinamic, realist, cu foarte puține distorsiuni.

Căștile sunt foarte confortabile datorită spumei cu memorie HyperX Signature și al noului cadru durabil din aluminiu, cu bandă extensibilă pentru cap. Cablul cu control audio in-line este detașabil, împletit și are o lungime de 1.3m, acesta putând fi extins cu 2m pentru PC, iar microfonul cu funcție de anulare a zgomotului este deasemenea detașabil.

Ca și specificații tehnice, căstile au un design de tip închis, răspuns în frecvență 13Hz–27.000Hz și o sensibilitate de 98dB SPL/mW la 1kHz. Acestea sunt compatibile cu platforme precum PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One1, Xbox One S1, Mac, Nintendo Switch dar și sisteme de realitate virtuală cu porturi de 3.5 mm.

Căștile HyperX Cloud Alpha sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Altex la prețul de vânzare recomandat de 449 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here