Filme: Wonder Woman – Bun. Bun!

1
Wonder Woman

Wonder Woman a fost lansat acum o lună și ceva, dar nu apucasem să scriu despre el. Și trebuie, pentru că este un film care mi-a plăcut. 

L-am văzut de ceva timp, este foarte lăudat și o duce foarte bine la capitolul încasări. Văzând trailerul am bănuit că o să-mi placă, și probabil la fel și alții, având în vedere succesul.

Trebuie să recunosc, în primul rând mi-a plăcut pentru că actrița principală – Diana – este Gal Gadot. Are ceva aparte, pare sensibilă și totodată foarte puternică. În film este fiica reginei amazoanelor, de mică având în sânge spiritul de războinică. După ce-l cunoaște pe spionul britanic care se prăbușește pe insula unde trăia și află despre războiul din lume, ea va pleca dorind să readucă pacea între oameni. Dialogurile dintre ea și spionul britanic Chris Pine sunt câteodată comice, mai ales la început când descoperă lumea modernă, lume ce îi era străină până atunci.

Ca și experiență audio/video este deasemenea reușit. Ar mai fi lucruri de adăugat, dar dacă nu ați văzut filmul, timpul nu este pierdut și îl puteți găsi în cinematografe în continuare. Personal mi s-a părut cel mai bun film cu supereroi văzut recent și îl voi revedea cu siguranță.

1 COMMENT

  1. Si mie mi-a placut mult Wonder Woman. Totusi, ma gandesc ca daca nu era Gal Gadot in rolul principal, cine ar fi fost buna de Wonder Woman? Mmm…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here