Review Mornin’ Glory – Kit de bărbierit pe bază de abonament lunar

0
Produse bărbierit Mornin' Glory

De data asta am testat ceva diferit dar util, și anume un kit cu produse de bărbierit de la Mornin’ Glory – o companie germană ce livrează produsele la ușa ta lunar sau cum iți este ție mai potrivit.

După cum ziceam, fiind produse utile, am căutat variante la soluțiile populare de pe piața locală, care nu sunt ieftine, și am găsit această companie. Morning’ Glory are în portofoliu multe produse precum aparate de ras, lame de ras, gel și spumă de ras, after shave, after shave cu protecție solară, kituri special alese și multe altele.

Partea cea mai interesantă vine acum și ține de comanda în sine. Vă trebuie un cont în care vă alegeți un kit de început, precum „Starter Kit Plus” ce include un mâner al aparatului de ras, 4 lame și un gel de ras – pentru 18 Euro, cu transport inclus. Există si variante mai ieftine pentru început, dacă doriți doar aparatul de ras în sine – 12 Euro pentru varianta cu 5 lame de tăiere și trimmer, sau 9 Euro pentru cele cu 3 lame de tăiere. Prețul în lei este la fel sau chiar mai mic comparativ cu multe soluții asemănătoare de pe piață, ceea ce este excelent.

Asadar puteți comanda un kit pentru a testa, sau seta un plan cu produsele dorite, ritmul în care vor fi livrate și nu există nicio obligație în ceea ce privește perioada pe care le veți primi – se poate anula oricând, se poate pune o „pauza” la livrări în cazul în care nu doriți o perioadă produse noi, și tot așa. Totul este flexibil și fără obligații.

Ce se află în pachet

Acum să vedem produsele în sine. Eu am testat un kit format din aparat de ras cu 5 lame de tăiere și trimmer, gel de ras și after shave balsam. Au venit în câteva zile ambalate frumos într-o cutie inscripționată cu brandul firmei, câteva cartonașe de umplutură care adaugă la o experiența pozitivă. Asta poate fi diferit de ceea ce doriți voi să comandați, așadar nu este ceva concluziv, dar vă puteți face o idee.

Kit bărbierit Mornin' Glory

Despre produse

Mânerul aparatului de ras mi-a plăcut de cum am pus mâna pe el – este solid, realizat din oțel japonez, destul de greu încât să-l simți și poți manevra bine. Are zone cauciucate pentru a nu aluneca din mână și pare făcut cu simț de răspundere. Aici nu sunt multe de spus, dar materialele sunt bune, iar forma este ergonomică. Bun.
Capetele de ras se găsesc în două variante, cu 3 lame sau cu 5 lame și trimmer pe spate. Eu am testat varianta a doua, iar lamele taie excelent. Mai bine decât competiția, ca să zic așa.

Cele 5 lame taie bine, alunecă foarte ușor – lucru datorat și benzii cu Aloe Vera care inițial este multa. Multa! Ei spus că acum au acea zonă de lubrifiere cu 30% mai mare fața de variantele anterioare, iar lucrul ăsta se simte. Trimmerul de pe spate este o altă lamă destul de bine ascunsă, dar care își face treaba după ce te obișnuiești cu ea. Pentru linii mai fine ar fi asta.

Ce merită precizat aici este și faptul că lamele se curăță ușor. Nu pot să nu amintesc de asta, după ce am testat și alte produse populare din comerț și te chinuiai să le cureți.
Încă un lucru: Capetele de ras vin în pachet de 4 bucăți, fiind o variantă des întâlnit la toți producătorii. Dar asta-i bine.

Aparat barbierit Mornin' Glory Aparat bărbierit Mornin' Glory Aparat bărbierit Mornin' Glory

Gelul de ras. OK, aici poate unii preferă spuma de ras, au și din aia, dar eu am testat gelul. Și e mișto! Recipientul este din plastic, are o zonă transparentă prin care se poate vedea cât conținut mai este în recipient, și încă ceva. Este 100% natural, fără alcool și parabeni. Aici nu mă pricep, dar și pe site și pe ambalaj scrie asta. Thumbs up!
Este și eficient. O cantitate mică face spumă rapid și lasă lama să alunece fără probleme. Nu are miros puternic, ci este slab și plăcut.

Kit bărbierit Mornin' Glory Aparat bărbierit Mornin' Glory

After shave-ul balsam este la fel, 100% natural, fără alcool și parabeni, dar cu aloe vera, ulei de jojoba și alte produse asemănătoare. Hidratează foarte bine, nu lasă pielea grasă și miroase placut, dar slabuț. Ăsta poate mi-ar fi plăcut să aiba un miros mai puternic, dar este OK, puțin mentolat parcă, și lasă o senzație răcoroasă. Ce îmi place este că și el e foarte eficient, o cantitate mică fiind suficientă.

De menționat că gelul și after shave-ul sunt făcute în Italia, locul ales de producător ca fiind perfect pentru a avea acces la ingrediente naturale și rețete sigure.

Concluzie

Modalitatea asta de a cumpăra produse de bărbierit nu este foarte nouă, dar este puțin cunoscută, mai ales în anumite zone. Lucrul ăsta n-ar trebui să fie o problemă, pentru că așa putem găsi produse bune care nu sunt făcute pe bandă rulantă, și mereu aduc ceva nou. Fie că este calitatea în sine, atenția la detalii precum acea zonă pentru a vedea cantitatea rămasă în tubul de gel de ras, sau faptul că le primiți acasă, și cel mai probabil la un preț mai bun decât se găsesc altele în comerț.

Aparatul de ras este excelent în opinia mea, singurul lucru care necesită obișnuință fiind marimea fizică a rezervei – dar este asemanătoare cu cea a altor produse populare cu 5 lame. Gelul de ras și after shave-ul sunt eficiente, naturale și calmează pielea lăsând un miros plăcut și subtil. Voi continua să folosesc produsele, iar daca voi testa și altele din gama Mornin’ Glory voi updata review-ul cu experiența avută.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here