Filme: Valerian – Un film bun și așteptat, care s-ar putea să vă placă

0
Valerian and The City Of A Thousand Planets

Valerian și Orașul Celor O Mie De Planete este un film marca Luc Besson, foarte așteptat, promovat și proaspăt lansat. 

Valerian poate fi, dacă nu este deja, cel mai spectaculos film SF din 2017. Este bazat pe comic book-ul Valerian and Laureline, are buget mare, un regizor renumit – Luc Besson, actori precum Cara Delevingne, Dane DeHaan, dar și John Goodman, Clive Owen, Ethan Hawke și Rihanna… așteptările sunt mari!

Acum o să o zic direct. Mie mi-a plăcut. Dar părerile sunt împărțite, de acolo și titlul. Că seamană cu anumite filme, că nu te ține cu sufletul la gură până la final, și tot așa. Eu prefer să mă bucur de film și să nu încerc să îmi bag singur în cap că nu-i bun, doar pentru că anumite personaje, lumi sau alte lucruri seamană cu ceva văzut în alte filme. Dacă rezultatul final este ceea ce te așteptai și poți ieși din sala de cinema cu zâmbetul pe buze, e de bine.

Actorii principali – Cara Delevingne – în film Laureline, și Dane DeHaan – în film Valerian, m-au lăsat plăcut surprins. Nu aș fi zis inițial, dar mi-a plăcut de Cara Delevingne. Iar ca personaj este hotărâtă, inteligentă, calculată. Nu prea putem spune despre Valerian că este calculat, el fiind puțin “pierdut” câteodată. Dar se completează reciproc într-un mod plăcut.

Acțiunea se învârte în jurul lui Valerian și Laureline, doi soldați foarte bine pregătiți, acum cu o nouă misiune: Să-l salveze pe comandantul lor care se dovedește a avea gânduri rele și un trecut pe care dorește să-l ascundă, ca apoi să salveze o lume care se credea de mult apusă. În plus, Laureline reușește să-l schimbe și pe Valerian; din băiatul rău, devine bărbatul serios. Era de așteptat.

Pentru că se vorbeste și despre asta, da, Rihanna are un rol secundar, destul de scurt. Dar este acolo și o puteți vedea.

Muzica din film a fost bună, dar vizual este excelent și te încântă imediat! De la început până la final. Este un film care merită văzut, iar asta trebuie să o faceți la cinematograf pentru a vă bucura și de efectele vizuale și sunet.

Valerian și Orașul Celor O Mie De Planete / Valerian and The City Of A Thousand Planets este acum în cinematografe, distribuit în România de Ro Image.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here