Pe 29 septembrie ne vedem la Webstock 2017

0
Webstock 2017

Webstock 2017 – cel mai mare eveniment de social media din România – va avea loc pe 29 septembrie, iar eu voi fi acolo pentru prima oară.

Evenimentul organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media, iar asta se va face prin numeroase sesiuni susținute de speakeri renumiți, bloggeri și nu numai.

Pe scurt: Comunicare, promovare, și bune practici în social media pentru bloggers, influencers, community managers. Vă aflați printre ei? Vreți să învățați mai multe? Este locul potrivit!

În plus, pe lângă conferințele Webstock, există și Premiile Webstock, premii pentru cele mai creative proiecte sau campanii din social media din utimul an.

Ce este bine de știut este că oricine poate înscrie proiecte inedite pentru Webstock Awards, prin completarea formularului online. Categoriile pentru care poți înscrie proiectele sunt următoarele: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Influencer Campaigns, Special Projects, Social Media Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online.

Presimt că o să fie o super ediție, așadar ne vedem în curând la #webstockro! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here