Impresii de la Summer Well 2017

0
Summer Well 2017

Summer Well 2017 a fost mai bun, mai mare și mai spectaculos decât mă așteptam, cu adevărat un festival ca o vacanță. 

Trei zile de relaxare, distracție, muzică bună, mâncare bună și oameni cool. Bineînțeles, există și mici aspecte mai puțin plăcute, precum transportul RATB, care din cauza unui șofer priceput, a reușit să rateze Domeniul Stirbey și mergea pe altă cale. Partea bună, a reușit să afle care este traseul și am ajuns. Ce aventură! Dar acum începe distracția. Aproape.

Înainte de a intra, am trecut pe la casele de bilete pentru a ridica acreditarea, dar probabil un glitch sau aglomerația a făcut să nu fim inițial pe listă, dar și asta s-a rezolvat elegant, personalul fiind foarte doritor să ajute. Ca de obicei.

Summer Well 2017 Summer Well 2017 Summer Well 2017

Acum pe tărâmul Summer Well, departe de aglomerația orașului și grijile cotidiene, doar relaxare, tiroliana, proiecții de filme, iarbă verde, muzică bună și iar relaxare. Food court-uri cu burgeri, deserturi, sucuri și tot ce mai dorești sau poftești, că este inevitabil. Plata s-a făcut cu un card VISA BT pe care se putea depune orice sumă la intrare. Simplu.

Summer Well 2017 Summer Well 2017 Summer Well 2017

După o tură scurtă prin parc am rămas plăcut surprins să vad doar fețe de oameni liniștiți și fericiți. În final, cum altfel? Festivalurile cam pun zâmbete pe fețele oamenilor.

Summer Well 2017 Summer Well 2017 Summer Well 2017

Vorbind despre muzică, trebuie să recunosc, majoritatea formațiilor nu le știam, iar cele pe care le știam, era la nivel basic, două-trei piese. Dar după câteva ore de stat pe iarbă la cortul Orange, ascultând muzica la un nivel potrivit, am să o zic: Mi-a plăcut. Mult! Honne, Interpol, și nu numai.

Summer Well 2017 Summer Well 2017 Summer Well 2017

Am amintit și de cortul Orange – acolo s-au desfășurat multe activități – pedalat, cabină foto, concursuri, și o mare parte din oameni se relaxau lângă piscină. Cum Orange a fost sponsorul oficial al festivalului, a existat și Internet nelimitat pe durata festivalului, puncte de încărcare a telefoanelor și multe altele.

În final pot spune că a fost foarte bine, muzica o voi asculta și de acum înainte, iar la edițiile viitoare cu siguranță ne vom vedea acolo!

Mulțumesc, Summer Well!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here