Filme: Home Again – Amuzant, simpatic și un pic zăpăcit

0
Home Again

Poate că nu mă așteptam ca Home Again să fie mai mult decât Reese Witherspoon țopăind prin cadre, dar a fost. 

Este un film energic și simplu de urmărit, Alice (Reese Witherspoon) fiind în rolul principal alături de viața ei ce trebuie pusă-n ordine. Mamă singură, despărțită de soț de câteva luni, s-a mutat împreună cu cele doua fiice în fosta casă a tatălui ei – un regizor de succes.

Fiind o femeie serioasă ce pare că are totul sub control, rar își permite să se distreze cu adevărat, iar asta s-a întâmplat și în seara aniversării celor 40 de ani. Totul a început ca o ieșire între fete, asta până să întâlnească trei tineri dornici de distracție. Cum petrecerea a continuat si la Alice acasă, a doua zi totul a luat o întorsătură neașteptată. Tinerii doresc să se afirme în industria filmului, au nevoie de un loc să stea, așadar Alice se simte nevoită să îi ajute. Trebuie menționat că unul dintre băieți – Harry – se îndrăgostește de ea, dar și între ceilalți doi și fetițele ei se dezvoltă deasemenea o legătură. Ca și în realitate, nu totul merge perfect, apar probleme, apare soțul lui Alice, apar momente de fericire și liniște, apar soluții.

Cum să faci ca s-o desfaci, ăsta fiind numele filmului în română, nu este doar o comedie care la anumite replici a făcut ca o sală de cinema să râdă în hohote, dar este și simpatic. Reese Whiterspoon își joacă foarte bine rolul, câteodată are momente de anxietate, câteodată de seriozitate maximă, iar povestea în sine este un pic zăpăcită. Evident, într-un mod specific filmelor care tind spre romantice.

Da, Home Again este un alt film distribuit de Ro Image ce merită văzut. Liniștit, amuzant, și mai ales disponibil în cinematografe, așadar vizionare plăcută!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here