Experiența Webstock 2017

0
Webstock 2017
Photo Credit: Webstock

“Iți mulțumim că ai fost alături de noi la Webstock 2017”, citesc într-un email recent. S-a mai terminat o ediție, ba chiar cea mai mare de până acum. 

Pentru mine a fost prima ediție, așadar voi relata pe scurt și fără a compara cu alți ani, însă un lucru știu sigur: La Webstock 2018 o să mă înscriu primul. Acum să vă spun cum a fost.

Dimineața a început exact cum trebuie, cu o cafea proaspătă de la McDonald’s – au avut stand la hotelul JW Marriott unde s-a ținut întreg evenimentul, și mai ales alături de prietenii și colegii din online. Este foarte tare să ai atâta lume cu priorități și valori asemănătoare în jurul tău!

Evenimentul în sine a fost structurat bine, dar un pic obositor spre sfârșit având în vedere numărul de ore. Noroc cu pauza de dulce de la Raiffeisen și nenumăratele Coca-Cola băute.

Conferința de deschidere a fost chiar interesantă și a atras atenția tuturor prin poveștile relatate de Alex Gâlmeanu, Lucian Mîndruță, Matei Dima și Marius Manole. Multe nu le știam, dar mă bucur că am reușit să le aud.

Au mai fost sesiuni și conferințe despre social media, inspirație, blogging, Instagram, studii de caz și multe altele. Pe scurt cam tot ce e nevoie pentru a îți face o idee cum funcționează lucrurile în online sau cum să îți îmbunătățești strategia. La Gala Webstock Awards au fost o mulțime de premii pentru cele douăsprezece categorii existente, dar mai ales emoții și fericire.

Câteva idei pe scurt:
– Fii autentic
– Fii consecvent și nu renunța ușor
– Este OK să te inspiri
– Fă-o pentru tine, nu pentru followeri
– Incearcă să nu repeți greșelile altora

Este motivant să asculți oameni care au realizat ce și-au propus, este bine să cunoști informații utile și ultimele tendințe, dar mai ales este bine să știm că putem reuși, iar scena Webstock Awards este deschisă tuturor!

Ne vedem la Webstock 10 ani!

Webstock 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here