Sony Cyber-shot HX350 a fost anunțat cu zoom optic 50x si 20.4MP

0

Sony a anunțat Cyber-shot HX350, o nouă cameră cu super zoom 50x, senzor de 20.4MP și vizor electronic, totul într-un corp compact, perfect pentru fotografia de peisaje, portrete sau natură sălbatică.

Sony Cyber-shot HX350 este un aparat foto foarte versatil și ușor de folosit, cu un obiectiv Zeiss care asigură un zoom optic 50x și care corespunde unui unghi larg de 24mm și unui super teleobiectiv de 1200mm. Cu ajutorul funției Clear Image Zoom se poate însă chiar dubla factorul de magnificare, pentru un zoom de pana la 100x. Și asta fără tremur, deoarece stabilizatorul optic de imagine SteadyShot alături de modul Intelligent Active asigură fotografii fără mișcare și filme Full HD cursive.

Senzorul este unul CMOS Exmor R cu iluminare din spate și 20.4MP, acesta fiind ajutat de un procesor de imagine BIONZ X foarte rapid, iar focalizare precisă și rapidă dispune de funcțiile Lock-on AF și DMF (Direct Manual Focus).

Bineînțeles, aparatul dispune de comenzi manuale P/A/S/M pentru doritori, vizor electronic cu 201.000 de puncte și acoperire 100% a câmpului, ecran LCD rabatabil 3″ cu rezoluție de 921.000 de puncte, precum și un inel manual pentru reglarea zoom-ului sau a focalizării. Sunt prezente și multe alte funcții precum Motion Shot Video care reușește să scoată în evidentă săriturile, traseele și nu numai prin afișarea subiectului în mișcare intr-o secvență de imagini suprapuse.

Autonomia este de aproximativ 300 de cadre sau 50 de minute video când se folosește ecranul LCD, sau de aproximativ 380 de cadre  sau 55 de minute video dacă se folosește vizorul electronic.

O listă întreagă de specificații puteți vedea aici, iar camera va fi disponibilă în magazinele din Europa din ianuarie 2017, la un preț de aproximativ 400 euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here