Samsung a anunțat seria Galaxy A 2017 cu rezistență la apă și camere de 16MP

0

Samsung a anunțat noile modele din gama Galaxy A, în Europa fiind disponibile versiunile A5 cu ecran de 5.2″ și A3 cu ecran de 4.7″, modele ce îmbină un design elegant, rezistență la apă și camere foto performante.

Smartphone-urile Galaxy A 2017 au fost create în așa fel încât utilizatorii să beneficieze de cele mai avansate și utile produse disponibile, integrând functii deja disponibile pe Galaxy S7 precum rezistența la apă IP68, baterii cu autonomie mare și fast charging, conector USB Type-C, și sloturi pentru carduri microSD de pâna la 256GB.

Ca și construcție, noua serie Galaxy A prezintă o ramă de metal și sticlă pe partea din spate, design specific produselor premium recente din gama Samsung, și va fi disponibilă în patru culori: Black Sky, Gold Sand, Blue Mist și Peach Cloud.

Camerele foto sunt acum mai performante si clare datorita rezoluției și autofocusului precis, modelul A5 venind cu module foto frontale și principale de 16MP ce permit fotografierea în condiții de iluminare redusă, iar modelul A3 cu module foto de 13MP pentru camera principală, respectiv 8MP pentru cea selfie.

Galaxy A5 va avea ecran de 5.2″ Full HD Super AMOLED, procesor octa-core la 1.9Ghz, 3GB RAM, 32GB spațiu de stocare, senzor de amprentă și baterie de 3000mAh, iar modelul Galaxy A3 va avea ecran de 4.7″ HD Super AMOLED, procesor octa-core la 1.6Ghz, 2GB RAM, 16GB spațiu de stocare, senzor de amprentă și baterie de 2350mAh. Din păcate ambele modele vor veni cu Android 6.0 Marshmallow preinstalat, nu versiunea mai noua 7.0.

Noile Galaxy A 2017 vor fi disponibile pe piața din Europa la începutul lunii februarie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here