Sony lansează oficial PlayStation VR în România

0

Sony a lansat weekendul acesta PlayStation VR în România, sistem pe care îl poți testa deja la Impact Hub București, iar lansarea în magazine va avea loc marți, pe 24 ianuarie. 

Noul sistem de realitate virtuală PlayStation VR duce consola PS4 la un nivel înalt de imersiune, lucru pe care îl poți experimenta gratuit în weekendul 21-22 ianuarie, între orele 10:00-19:00, la Impact Hub București. În plus, ai la dispoziție peste 10 titluri de jocuri pentru asta.

Ce trebuie să știi despre PlayStation VR este că în momentul de față peste 230 de dezvoltatori de jocuri lucrează pentru crearea cât mai multor titluri, de la echipe mici independente, la cei care lucrează în studiouri sau la companii mari ca 2kGames, Electronic Arts Inc. sau Ubisoft. Acești dezvoltatori au creat până acum 160 de titluri de jocuri precum Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood and PlayStation®VR WORLDS (SCE WWS), iar până la sfârșitul acestui an vor fi lansate peste 50 dintre acestea.

DICE și Lucasfilm și-au unit forțele pentru un nou Star Wars™ Battlefront™ (Electronic Arts Inc.) ce va fi disponibil doar pe PlayStation VR, iar THE PLAYROOM VR de la SCE WWS va putea fi descărcat gratuit prin PlayStation Store de către toți deținătorii de PS VR. În plus, pentru a extinde linia de titluri PlayStation VR, SCE a încheiat un parteneriat cu dezvoltatori de software de utilități pentru a oferi cât mai multe soluții inovatoare pentru această tehnologie și pentru a consolida mediul de dezvoltare pentru PS VR.

Sună bine? Dacă da, poți da o fugă acum până la Impact Hub!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here