Huawei Mate 9 este disponibil oficial în România

0

Huawei Mate 9 nu este doar smartphone-ul cu cel mai performant procesor din lume, ci unul și cu design modern, finisaje de excepție și cameră foto foarte performantă, iar pentru doritori, vestea bună este că acum se găsește oficial în România.

Procesorul din Mate 9 este un Kirin 960 ce integrează un ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71, alături de Huawei Machine Learning Algorithm, un algoritm ce oferă o experiență rapidă și fără probleme chiar și după 18 luni de utilizare continuă.

Smartphone-ul este completat de o baterie performantă de 4000mAh și tehnologie SuperCharge ce asigură utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile întregi cu o încărcare de doar 20 de minute, în timp ce încarcă cu 5A. Ce merită menționat este faptul că o încărcare de 10 minute oferă suficientă putere pentru a viziona două filme de la cap la coadă, iar bateria este echipată cu setările standard de siguranță din industrie, inclusiv o protecție de 5 straturi Super Safe, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, a curentului și a temperaturii, pentru a elimina pericolele privind siguranța utilizatorilor și pentru a proteja bateria.

Prezentă este și o nouă versiune a popularul sistem dual-camera dezvoltat în colaborare cu Leica, sistem ce este compus dintr-un senzor RGB de 12MP și un senzor monocrom de 20MP, ambele cu o apertură de f2.2.

Nu în ultimul rând, smartphone-ul include interfața EMUI 5.0 ce permite înțelegerea comportamentului de utilizare și asigură o gestionare preferențiala a resurselor pentru aplicațiile prioritare, plus un nou design ce permite accesarea funcțiilor și aplicațiilor cu doar doua sau trei click-uri.

Huawei Mate 9 se găsește în oferta magazinelor online la un preț recomandat de 2999 RON.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here