Facebook a atins un nou record de utilizatori în 2017

0

În ziua de astăzi aproape fiecare persoană pe care o știm are cont pe Facebook sau este utilizator activ al rețelei de socializare. Acest lucru nu este o întâmplare, având în vedere rezultatele trimestriale făcute publice de Facebook.

Ca și comunitate, rețeaua de socializare are aproape 1.9 miliarde de utilizatori, din care 1.2 miliarde sunt activi zilnic. Totodată sunt prezente mai mult de 65 de milioane de pagini ce reprezintă diferite business-uri ce își ating mult mai ușor public țintă în acest fel. Acest trimestru a avut și o creștere impresionantă, fiind create peste 70 de milioane de conturi noi.

Mark Zuckerberg a precizat că va continua să se axeze pe partea video atât pe Facebook cât și pe celelalte aplicații precum Messenger sau Instagram. Amintind de Instagram – cel puțin 150 de milioane de oameni folosesc zilnic Instagram Stories, în timp ce există peste 600 de milioane de utilizatori activi.

WhatsApp este deasemenea un serviciu foarte popular ce continuă să crească, acum având 1.2 miliarde de utilizatori, puțin mai mulți decât cei ai Messenger – “doar” 1 miliard.

Un lucru este cert, Facebook continuă să creasca, urmând să atingă curând pragul de 2 miliarde de utilizatori, majoritatea fiind utilizatori mobili, nu desktop. Bine de știut este și că toți acești utilizatori au adus la sfârșitul anului 2016 peste 27.6 miliarde de dolari, adică aproximativ 19.81 dolari pe utilizator în S.U.A.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here