Cuțitele Vivo by Villeroy & Boch de la Mega-Image

0

Le-am căutat multă vreme cu punctele în buzunar și cu ochii prin toate magazinele, dar în final le-am găsit. Promoția este simplă: Pentru fiecare 20 lei cheltuiți în magazin primiți un punct bonus, iar cu talonul completat și punctele strânse puteți achiziționa produsul dorit cu o reducere de până la 81%. Deși campania există de prin septembrie și expiră pe 12 ianuarie 2017, în general cuțitele se găsesc greu.

Aveam puncte suficiente gata de folosit, dar tot ce am găsit este ceea ce am reușit într-un final să și cumpăr: Un cuțit al bucătarului, două cuțite de feliat și un cuțit pentru curățat. Și sunt bune! Solide, dintr-o singură bucată de inox inoxidabil, cu lamă foarte ascuțită și aspect de bisturiu, mai mare dragul să operăm friptura în acest mod. Merită precizat că pe toate cele patru cuțite, cu tot cu reducerea campaniei, am dat 116lei, dar cuțitul bucătarului care merită achiziționat fără doar și poate, la reducere este doar 40 de lei.

Dacă aveți puncte și doriți un cuțit de calitate, căutati produsele în magazinele Mega-Image!

Vă las mai jos o galerie cu poze, poate vă convinge.

Photo by Geogloman Stefan Alexandru Photo by Geogloman Stefan Alexandru Photo by Geogloman Stefan Alexandru Photo by Geogloman Stefan Alexandru Photo by Geogloman Stefan Alexandru Photo by Geogloman Stefan Alexandru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here