AOC AG251FZ a fost anunțat și este cel mai rapid monitor de gaming de pe piață

0

Într-o arie dinamică precum gaming-ul, echipamentul hardware a fost și va rămâne un punct cheie ce face diferența, de aceea AOC lansează cel mai rapid monitor AGON de pe piață, acesta având o rată de împrospătare de 240Hz și un timp de răspuns de doar 1 ms.

AOC AGON AG251FZ dorește să fie partenerul ideal pentru sesiunile lungi de gaming, livrând imagini clare și naturale, extrem de rapide și fără motion blur care vor mulțumi cu siguranță și pe cei mai exigenți jucători profesioniști sau amatori de eSports.

Noul model face parte din gama premium de monitoare de gaming AOC și încorporează tehnologii precum Adaptive Sync, Shadow Control, Low Blue Light și Flicker-Free, tehnologii care vor îmbunătăți cu siguranță experiența de gaming. Panoul este unul TN de 25 de inci, cu rezoluție FHD 1920 x 1080 pixeli, 240 Hz – cel mai rapid existent acum, și timp de raspuns de doar 1 ms. Tehnologia Adaptive Sync este compatibilă cu FreeSync și elimină efectul de stutter și tearing, rezultând o imagine de calitate și fluidă, alături de rata de refresh foarte ridicată. Funcția Shadow Control va ilumina zonele întunecate din jocuri pentru a observa rapid oponenții ascunși, iar butonul Quick Switch va schimba preseturile special create pentru diferite genuri de jocuri, precum FPS, RTS sau racing.

Specificații:

  • Rezoluție: 1920 x 1080 pixeli @ 240Hz
  • Timp de răspuns: 1 ms
  • Format monitor: 16:9
  • Luminozitate: 400 cd/m2
  • Unghiuri vizualizare: 170/160
  • Rată contrast: 1000:1
  • Contrast dinamic: 50M:1
  • Conectivitate: DVI, D-Sub, HDMI, Display Port

Confortul este deasemenea inclus pe listă, de aceea acest monitor vine cu un suport ergonomic ce permite ajustarea pe înălțime, înclinarea, pivotarea în mod landscape sau portret, dar și un mâner ce ajută la transportarea cu ușurință după o sesiune de gaming.

AG251FZ va fi disponibil începând din luna ianuarie 2017 la un preț recomandat de 2299lei. Sunteți convinși?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here