Filme: Girls Trip – Două ore de comedie fără limite

0

Dezmăț cu Fetele, cum îi spunem aici, sau Girls Trip pe numele original, este fix genul ăla de comedie de la care poți pleca cu febră musculară de la prea mult râs.

Țin să precizez de la început că poate să nu fie pe gustul tuturor, filmul având tot felul de replici colorate, însă reprezintă realitatea din jurul nostru în orice caz, asta fără a ne ascunde după deget.

Firul poveștii este simplu. Patru prietene de culoare, odată foarte apropiate, vor merge pentru a se distra la Festivalul Essence – un festival dedicat afro-americanilor. Ce ocazie mai bună există pentru o reuniune?

Ryan este o persoană publică foarte populară, Lisa este o mamă singură și demodată, Dina este un spirit tânăr și liber, iar Sasha este celebră pentru blogul de scandal ce-l deține.
Acum fiind în alt stadiu al vieții, mai mature, nu sunt foarte entuziasmate de idee. Asta se va schimba curând după ce Ryan le învită la un tratament VIP cu ocazia festivalului, iar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Odată ajunse la festival, prietenele lui Ryan află că soțul ei are o aventură, iar de aici încep să se schimbe, trebuie să o ajute, iar pentru asta este necesar să fie alături de ea. Fiind la un festival, cum altfel decât prin distracție și dezmăț? Ei bine, o să râdeți mult.
Asta nu este tot, dar vă las să îl vedeți personal pentru final și cum s-a schimbat relația între ele.

Actrițele s-au potrivit de minune, iar în film au apărut și alte staruri precum Mariah Carey, Faith Evans, P. Diddy sau Ne-Yo, pentru cei care vânează scene cu vedete.

Da, l-am văzut, și deși este mai mult un film pentru fete, este prea amuzant pentru a fi ratat.

Girls Trip rulează acum în cinematografe și este distribuit de Ro Image.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here