Filme: Renegații – Acțiune, suspans și comedie

0

M-am dus la Renegații pregătit să vad împușcături și câteva scene amuzante. Am plecat plăcut impresionat.

Filmul se învârte în jurul unei echipe Navy SEAL din Bosnia ce are ca misiune păstrarea păcii în zonă, lucru pe care îl realizează mai devreme sau mai târziu, însă nu conform planului inițial. Ce sens au ordinele când totul se poate realiza cu spectacol și focuri de artificii? Bine, poate nu la propriu.

Partea mai interesantă vine după ce membri echipei află de o comoară aflată pe fundul unui lac: lingouri de aur furate de la francezi, însumând peste 300 de milioane de dolari.
Urmează alte planuri, urmează clipe de suspans, urmează o poveste de dragoste, urmează acțiune. În final pentru asta am venit, nu?

După câteva răsturnări de situație, reușesc să pună la punct un plan, însă aceștia sunt detectați de inamici. După o luptă simultană cu soldații inamici și cu timpul pentru a recupera aurul din lac, filmul se termină într-un mod foarte optimist.

Relația dintre membri echipei Navy SEAL este foarte strânsă, fiecare fiind special în felul său, cu o atitudine aparte, dar comandantul (J.K. Simmons) este fix ceea ce trebuia filmului: o persoană fermă, serioasă, dar plină de sarcasm. Replicile lui sunt geniale și aproape că au făcut din film o comedie în toată regula. Sala de cinema care a râs în hohote confirmă asta.

Pot spune că este un film bun ce merită văzut, având tot ceea ce este necesar pentru a pleca din sala de cinematograf fără urme de dezamăgire. Sau poate doar un pic, pentru povestea de dragoste.

Vă las să îl vizionați și să îmi spuneți părerea voastră. Filmul Renegades este distribuit în cinematografe de Ro Image.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here