Huawei promovează România prin campania The Face of Romania

0
TheFaceofRomania

Huawei dorește să contribuie la promovarea României prin intermediul noii campanii – The Face of Romania, o campanie ce pornește de la conceptul “Fiecare chip spune o poveste”. Foarte tare, nu? 

Ce e și mai tare este modul în care această campanie se va desfășura! Sunt 10 fotografi care au surprins portretele a sute de români cu povești inspiraționale, folosind doar modelele din gama Huawei P10 – P10 și P10 Plus. Asta doar în prima etapă.

Fotografii participanți sunt Cristian Suțu, Vlad Eftenie, Barna Nemethi, Dragoș Asaftei, Sorin Onișor, Tiberiu Arsene, Raluca Ciornea, Marius Bărăgan, Călin Stan și Andrei Runcanu. Merită urmăriți, dacă nu o faceți deja!

În a doua etapă vizitatorii se vor putea implica activ și vor putea încărca portretele celor pe care îi admiră sau consideră că reprezintă “Fața României”. Pentru fiecare fotografie încărcată Huawei contribuie cu 10 mile pentru ca o persoană din străinătate să ajungă să viziteze România.

Campania se va desfășura în perioada mai – iunie 2017, fotografiile putând fi încărcate între 25 mai și 25 iunie, până la atingerea pragului de 100.000 de mile, adică 10.000 de imagini.

Puteți găsi sfaturi pentru fotografierea portretelor, precum și galeria actuală pe site-ul campaniei: www.faceofromania.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here