Huawei a lansat noua serie de laptop-uri MateBook

0
Huawei MateBook X

Huawei și-a extins gama de produse portabile prin trei noi laptopuri elegante și performante: Huawei MateBook X, MateBook E și MateBook D. 

Aceste noi modele reprezintă un trio de succes pentru cei cu un stil de viată alert, care doresc să rămână conectați oriunde și în orice situație. Dotate cu configurații performante și design modern, notebook-urile încorporează multe tehnologii inovatoare într-un corp cu dimensiuni reduse.

Huawei MateBook X

Huawei MateBook X reprezintă flagship-ul seriei, fiind un notebook elegant de 13 inci. Ca și specificații putem aminti procesoarele Intel Core i7 sau i5 de generația a șaptea, un ecran în format 3:2 cu raport ecran-carcasă de 88%, dar și un sistem audio Dolby Atmos. Sistemul audio oferă o experiență peste așteptări, fiind primul PC echipat cu această tehnologie.

Notebook-ul nu are un sistem de ventilație și beneficiază de tehnologia Space Cooling cu material de microcapsulare, utilizat până acum doar în industria aeronautică, aplicat pe un PC pentru prima dată. De pe lista de specificații putem aminti și bateria de 41.4Wh și 5449mAh, dar și senzorul de amprente.

Huawei MateBook E

Huawei MateBook E este un notebook de tip 2 în 1, modern, ce integrează noua tastatură Folio cu unghi de rotire de 160 de grade și configurații bazate pe Intel Core i7 și i5.

Display-ul este unul cu rezoluție 2K și raport ecran-carcasă de 84%, iar sistemul audio este Dolby Audio Premium.

Autentificarea prin amprentă este deasemenea prezentă ca și la modelul X, iar laptopul poate fi utilizat în combinație cu diferite accesorii precum MateDock 2 sau MatePen.

Huawei MateBook D

Huawei MateBook D este un laptop multimedia de 15.6 inci bazat pe Intel Core i7 sau i5 și NVIDIA GeForce 940MX 2GB GDDR5.

Tehnologia Dolby Atmos este prezentă, iar ecranul oferă un raport ecran-carcasă de 83% și unghiuri de vizualizare de 178 de grade. Acesta este confecționat din aluminiu și vine cu Windows 10 preinstalat.

Foarte interesant este modelul MateBook X care pare o alternativă foarte bună la celebrul Apple MacBook, fiind ultraportabil și foarte performant, iar sistemul audio Dolby Atmos il face chiar și mai atractiv. Vouă cum vi se pare? 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here