Kingston a lansat căștile de gaming HyperX Cloud Revolver S în România

0
HyperX Cloud Revolver S

Kingston a lansat în România noul model de căști HyperX Cloud Revolver S, căști ce oferă jucătorilor o experiență Dolby printr-o simplă apăsare a unui buton.

Cloud Revolver S reprezintă cel mai avansat model din gama HyperX, au suport multi-platformă, difuzoare mari de 50mm și microfon cu tehnologie de anulare a zgomotului, fiind totodată și plug and play, printr-un singur click putând să vă bucurați de calitatea sunetului surround Dolby.

Caracteristici:

  • Sunet Surround Dolby cu placă de sunet USB Plug and Play integrată
  • Egalizator, butoane pentru oprirea microfonului, iluminare LED pentru modurile active
  • Suport multi-platformă PC, PS4 și PS4 Pro, Xbox și nu numai
  • Design nou, confortabil cu spumă cu memorie HyperX Signature

Tehnologia integrată permite jucătorilor să perceapă sunetele redate în jurul lor la unghiuri și distanțe diferite, dispunând deasemenea de trei setări prestabilite: amplificare, flat și voce.

Confortul nu a fost uitat, căștile având o bandă lată pentru cap și spumă cu memorie HyperX Signature pentru ca sesiunile lungi de gaming să fie cât mai relaxante.

Căștile au o greutate de 376 grame cu microfon, dispun de difuzoare de 50mm cu o frecvență de răspuns de 12Hz–28,000 Hz, iar microfonul este detașabil, bi-direcțional cu funcție de anulare a zgomotului și frecvența de răspuns de 50Hz-18,000 Hz.

HyperX Cloud Revolver S sunt deja disponibile în magazine la un preț recomandat de vânzare de 719lei.

HyperX Cloud Revolver S AllHyperX Cloud Revolver S Remote

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here