Sony lansează trei sisteme High Power Audio pentru petreceri

0
Sony MHC-V50D
Sony MHC-V50D

Sony anunță lansarea a trei noi sisteme ideale pentru petreceri, și anume MHC-V50D, SHAKE-X30D și SHAKE-X70D. 

Noile sisteme audio au o calitate excelentă a sunetului datorită Sony Smart High Power Technology, și vin însoțite de multiple funcționalități pentru petreceri, cum ar fi sistemul de iluminare sau modul karaoke, controlul prin gesturi și efectele de DJ.

MHC-V50D

Acest sistem oferă un bass puternic, integrând difuzorul Mica Cone ce garantează un sunet puternic și clar indiferent de tipul de muzică ascultat sau de volum.

Aplicația Fiestable permite controlul luminilor și sincronizarea lor cu ritmul muzicii, iar controlul prin gesturi se face dintr-o simpla mișcare a mâinii.

V50D prezintă deasemenea un design compact de tip one-box ce poate fi transportat cu ușurință la orice petrecere, fiind prevăzut cu mâner. Foarte util!

Ca și conectivitate și funcții, există Bluetooth, USB, CD/DVD și radio FM.

SHAKE-X30D, SHAKE-X70D

Sistemele Shake folosesc difuzoare Mica Cone dar și Smart High Power Technology, producând același sunet puternic fără a compromite calitatea garantată de Sony.

Sunt incluse funcții de DJ, efecte sonore precum ecou sau atenuare, și iluminare LED pe ritmul muzicii în mai multe culori.

Conectivitatea se face prin Bluetooth, NFC, sau USB, având bineînteles și funcțiile clasice de CD/DVD sau radio FM.

Disponibilitate

V50D va fi disponibil începând cu luna Aprilie la un preț de aproximativ 500€, X30D începând cu luna Mai la un preț de 750€, iar X70X tot începând cu luna mai, dar la un preț de aproximativ 1200€.

Sony MHC V50D Top
Sony SHAKE X30D
Sony SHAKE X70D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here