Sony a lansat SF-G, cel mai rapid card SD din lume

0
Sony SF-G

Sony SF-G reprezintă cea mai rapidă serie de carduri SD din lume, oferind viteze foarte ridicate dar și o serie de tehnologii inovatoare.

Odată cu evoluția aparatelor digitale, și implicit a dimensiunilor fișierelor foto, a vitezei de fotografiere în rafală și a fișierelor video 4K, nevoia de medii de stocare foarte rapide și fiabile este din ce în ce mai evidentă.

Noile carduri de memorie Sony vin în capacități de stocare de 32GB, 64GB sau 128GB, și sunt potrivite pentru fotografierea în rafală și înregistrare video în mod 4K. Acestea sunt compatibile cu standardul UHS-II, oferă viteze de scriere de până la 299MB/s, iar ca viteză de citire valoarea poate urca până la 300MB/s.

Datorită unui algoritm nou dezvoltat, descreșterea vitezei de scriere a datelor este prevenită chiar și în cazul repetării fotografierii în rafală, îmbunătățind viteza camerei foto.

Fișierele foto și video vor fi în siguranță, cardurile fiind rezistente la apă, protejate anti-static, iar cu ajutorul software-ul gratuit File rescue, utilizatorii pot recupera imaginile sau înregistrările video șterse accidental.

Un card SD extrem de rapid necesită și un cititor de carduri de memorie compatibil, și anume noul MRW-S1. Acesta permite transferul rapid al unui volum mare de date de la cardurile SD din seria SF-G către un PC, fiind prevăzut cu un port USB 3.1 Gen.1.

Carduri SD din seria Sony SF-G vor fi disponibile în magazine începând cu luna martie 2017, iar cititorul de carduri Sony MRW-S1 va fi disponibil din aprilie 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here