Tastatura mecanică de gaming HyperX Alloy FPS este acum disponibilă în România

0
HyperX Alloy FPS

Performanța sporită nu este totul când vine vorba de tastatura potrivita, ergonomia și funcțiile specifice jucând deasemenea un rol important, ca în cazul noului model HyperX Alloy FPS.

Alloy FPS este o tastatură mecanică de gaming ce a fost dezvoltată de la zero după o cercetare aprofundată și sute de ore de testare a jocurilor. Aceasta prezintă switch-uri Cherry MX Blue, un cadru din oțel masiv ce oferă o bază solidă, iluminare cu LED-uri, cablu USB detașabil, precum și un aspect minimalist și ergonomic ce permite maximizarea spațiului de pe birou.

Switch-urile Cherry MX Blue sunt garantate pentru 50 de milioane de apăsări per comutator și
oferă senzație tactilă. Iluminarea din spate a tastaturii este disponibilă în culoarea roșu și șase moduri, inclusiv unul personalizat. Funcții precum 100% anti-ghosting și N-Key rollover sunt deasemenea prezente, alături de modul Game ce permite dezactivarea tastei Windows, prevenind întreruperile accidentale din timpul jocului. Prezent mai este și un port USB ce poate fi folosit pentru încărcarea unui telefon sau conectarea unui stick USB, spre exemplu.

Tastatura Alloy FPS este deja disponibilă în magazine la un preț recomandat de 499lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here